Bine aţi venit la Barmans.Ro - Accesorii, Ustensile si Echipamente bar profesionale

Magazinul OnLine: www.Barshaker.ro

 

Evident, fiecare dintre noi asteptam o servire profesionala daca intram intr-un bar, cafenea sau restaurant. Insa pentru ca toate sa fie perfecte, incepand de la cafeau pana la cocktailuri si bauturi alcoolice, angajatii localurilor au nevoie de echipamente de calitate. 

Site-ul nostru va pune la dispozitie o serie de accesorii si ustensile, care nu pot lipsi din nici un bar. Pretul accesoriilor este accesibil tuturor persoanelor, iar calitatea produselor oferite este de nereprosat. Ca in orice bar echipat profesional, nu poate lipsi un blender de calitate. Webshopul nostru va ofera o gama mare de blendere, marca Hamilton, cu capacitate si putere diferita. De asemenea nici barbladurile nu pot lipsi. Va recomandam sa cumparati si inele de protectie pentru degete, pentru asigurarea sanatatii si igienei. Pentru pastrare si tocare de gheata, magazinul nostru online va pune la dispozitie o serie de accesorii: aparate de zdrobit gheata, frapiera din sticla si din inox si cleste metalice pentru servirea ghetii, scafa din plastic si aluminiu, si stainless pentru racirea sticlelor de vin. 

Pentru a satisface si gusturile doamnelor si domnisoarelor, va trebui sa preparati diferite cocktailuri. Pentru acest tip de bautura, va oferim cutting board-uri de diferite forme si culori, cutii pentru taierea fructelor, cat si cutii speciale pentru decorarea acestora. Totodata puteti alege din diferite sortimente de paie, elemente decorative fluorescente, condimente tray, glass rimmer cu care se poate decora marginea unui pahar si diferite lingurite. Veti avea nevoie si de pourere din metal si plastic, pahare si mixing tinuri, diferite tipuri de shakere, care pot fi gasite in webshopul nostru in mai multe culori si marimi. Un barman adevarat se pricepe si practicarea miscarilor de Flair. Flairul reprezinta o forma de divertisment si de atragere a clientilor. Flair bartending-ul defapt consta din manipularea instrumentelor de bar, cum ar fi tinuri, muddler, bar spoon, etc, si a sticlelor de bauturi in moduri surprinzatoare si spectaculoase. 

Noi va oferim toate accesoriile necesare pentru acest tip de marketing, la pret redus. Informatii utile se pot gasi pe site, livrarea produselor se face in 48 de ore in limita stocului disponibil, prin curierat rapid (GLS sau FAN COURIER).

Google+